Om oss

Vi är ett litet och personligt städföretag som strävar efter att ge bästa möjliga kundupplevelse. Vi är också måna om våra anställda och vill att du som kund ska känna dig trygg att din städare har kollektivavtalsenlig lön, försäkringar, och mår bra. Just nu vill vi vara med och göra skillnad genom att skapa nya arbetstillfällen för bl.a. flyktingar från Ukraina.

Flexibilitet och medbestämmande

Vår städning inkluderar alla väl genomtänkta moment som behövs för att hålla hemmet rent och fräscht. Städningen utförs med den valda periodiciteten, varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Vi på Snygga Hem tycker dessutom att det är viktigt med flexibiliteten. Därför har du som kund alltid en möjlighet att vara med och bestämma vad städningen ska omfatta från gång till gång. Du kanske ska ha kalas i helgen och hinner inte med tvätten, eller vill att kylen ska rengöras invändigt, men det är inget du vill ha varje vecka och lägga pengarna på. Då kan du enkelt köpa till några extra tjänster just den gången.

Du behöver inte plocka kläder och leksaker och städa undan på diskbänken!

Vi på Snygga Hem tycker att det jobbigaste med städningen är att plocka grejer och städa undan än själva städningen. Vi undrar varför kunden ska behöva plocka och städa innan städfirman kommer? Det är naturligt att leksaker och kläder sprider sig över huset likasom disk, kastruller och stekpannor som samlas på diskbänken. Eftersom att det faktiskt är någon som bor här. Och man har inte alltid tid att plocka undan allt detta innan städfirman kommer. Tiden ska ju räcka till att ha kul med familjen! Därför kan du låta Snygga Hem plocka undan!

Vi utför även de mindre städuppdragen

Alla kan behöva hjälp hemma, även om det bara handlar om några få timmar. Bor du på en mindre yta och kanske pluggar och jobbar extra, och tiden räcker inte till att laga mat, träna, träffä kompisar och städa? Du behöver inte kompromissa, vi på Snygga Hem kommer gärna och hjälper dig med städning några timmar. Är du kanske pensionär och tycker att det funkar bra med de lättare hemmasysslorna men skulle gärna vilja ha hjälp med dem lite mer krävande, så kommer vi gärna och utför det just du skulle behöva hjälp med. Även om det bara handlar om ett par timmar.